11 Maj 2014

Ligger i sängen nu efter en bra helg, har ju en liten goding som har flyttat in här på prov och än så länge går allt jätte bra :). De är mammas kisse Kajsa så troligtvis blir hon kvar här, hon är så gosig och ska alltid vara med :) 
9 Maj 2014

Viaplay håller på med ett världsrekord där 4 utvalda personer ska försöka vara vakna i 90h och kolla på den nya serien 24. Varje timme får de 5min att göra vad de vill på, alltså lämna tvn. Bland annat va Aina och Thobias ifrån paradise hotel med men de har gått ut. Nu är de två grabbar kvar och de är mindre än 3h kvar. De är ju galet! När de började så trodde jag allvarligt inte att kroppen skulle palla med så länge utan sömn. 

Nu ser killen till höger ut att kunna bryta ihop när som helst. Men eftersom de är såpass lite kvar så hoppas jag han klarar de utan att kroppen eller han skälv bryter ihop! 

Update - läkaren kom och kontrollerade han till höger och strax där efter så gav han upp och tvärsomna i soffan. Jäkla bra kämpat ändå! 

6 Maj 2014

Igår kväll kollade jag på en serie på 6an som heter Radiostyrd. Jag va själv hemma men jag satt i soffan och skrattade tills jag grät. De va så kul! Nu var jag även galet övertrött efter att ha sovit dåligt mellan söndag och måndag. När avsnittet på tvn va slut så gick jag in och kollade alla avsnitt som fanns på TV6-play! Så tips om ni har en dålig dag eller bara är allmänt uttråkade, gå in och titta! Bästa va ju straffet i avsnittet som va igår :D 

4 Maj 2014

Galet opepp på allt idag, så slänger in lite peppbilder innan jag tar en lång promenad med musiken på högsta volym! 3 Maj 2014

Är nu klar med min uteplats och jag är såå nöjd! Ska bara skaffa ett gäng kuddar till och fixa till ljusstakarna jag ska ha på bordet så är de perfekt sen :) 

De flesta har väl redan sett bild på de på instagram men här kommer de igen ;)