30 April 2014

Jag hade tre ljuslyktor i glas som va galet tråkiga. Så igår testade jag att spraymåla dom, jag blev hur nöjd som helst :) har fått lite inspiration av allt pyssel Mange håller på med ;) spraymåla är nog de smidigaste jag vart med om! 

Här kommer före och efterbilder :) 

29 April 2014

Varenda en har pratat om den nya affären dollarstore som öppnat i Laxå, så idag på min lediga dag åkte jag, mamma & Stefan dit och jag kan tipsa alla jag känner att åka dit! De hade otroligt mycket och fina grejer, och allt va jätte billigt! Tror de dyraste jag köpte gick på 80:- . Så skynda er dit och fynda lite ;) 


28 April 201428 April 2014

Älskar att vädret är fint och de känns som början av juni! Får hoppas de håller i sig och blir en fin sommar iaf :). Tydligen har de vart värsta sommarvärmen hela helgen, men jag har spenderat den på jobbet så jag har tyvärr inte fått njuta av den. Tråkigt nog så säger de att vädret ska bli kast till Valborg också men vi får hoppas de har fel ;) 

Planen va ju att springa vårruset i Maj men eftersom jag har en förkylning som vägrar ge sig vilket har gjort att jag inte sprungit på över tre veckor så blir de inget. Dock går de ett annat lopp i augusti så troligtvis kan man peppa sig till att vara mer i de :) 


25 April 2014

Finaste farmor har äntligen fått sin gravsten på plats och den är riktigt fin. Är galet tomt efter henne och de gör så ont att de verkligen inte finns nått man kan göra för att få henne tillbaka.
24 April 2014

Gjorde ju om min byrå i köket! Tyckte den blev mycket bättre än innan iaf :) glömde ju såklart att ta en bild innan men kom på de precis innan jag började måla så den fula träfärgen sen innan syns iaf ;) 

Före

Efter 24 April 2014

Hejhej! Jag lever att fast jag är kass på att uppdatera här, tiden räcker inte riktigt till. Jag spenderar min tid på jobbet eller med vänner och familj. Nu när vädret är kanon så försöker jag spendera så mycket tid som möjligt ute också :) vilket innebär lite tid för mitt projekt på baksidan! Mer info om de när jag blivit klar men nu börjar de bli dags att plocka fram symaskinen inför de sista!