30 September 2013

 
 

18 September 2013

Blir alltid så nervös när tatueringarna läker, när sårskorporna med färgen väl släpper och de är färg i hela duschen. Usch hemsk känsla för de känns som allt ramlar bort och man tror hela tatueringen är borta. Men de verkar som att nu, precis en vecka senare så är tatueringen helt läkt :D man känner inga kanter längre och den är så fin! Nu är de dags att börja spåna på vad nästa tatuering ska bli! ;) 18 September 2013

Lägenhetshus, Skara

Klockan är strax efter 23 och strömmen har försvunnit i Skara. Många har gått ut på sina balkonger för att titta och det viftas med ficklampor i lägenheterna. Inifrån en lägenhet hörs ett gäng killar ~18.

Kille (utbrister): Vi drar till McDonalds! Vi kan ju käka gratis för kassamaskinerna lär ju inte funka!

Strax därefter hör man hur de springer ut i trappuppgången och efter bara några minuter är strömmen tillbaka.

15 September 2013

Ligger i soffan men träningsvärk i hela kroppen ifrån passet jag gjorde igår morse, skönt att man gjort lite rätt ;) 

Igårkväll blev de förövrigt middag och tvspelskväll mer Erika och Emelie :) samt Lovisa som va med halva kvällen genom skype :D hade en riktigt trevlig kväll med mycket skratt! 

15 September 2013

Buss, Luleå

Tjej (~20) kliver på bussen.

Busschaffören: Vuxen?

Tjejen: Ja.

Busschaffören: Hur långt?

Tjejen: Eh… (tittar sig runt) En och femtiosju…14 September 2013

Jag har blivit så sjukt kvällstrött! Somnar alltid innan 12 nu för tiden och förut kunde jag aldrig somna innan 12, nu man börjar bli gammal? Haha, tur de är fredag idag så man kan lyxa till de lite ;) 

Idag bytte jag även upp mig till en IPhone 5 ;$ åh så fin, lätt och smidig den är! Är hur nöjd som helst :)   
Klarade mig faktiskt ifrån otur nu under fredagen den 13! Hur va er "otursdag"? :)


13 September 2013

Vaknade upp och va helt säker på att de va lördag, men de är bara fredag och jag har ett kort pass på jobbet kvar innan de är dags att ta helg! 

Jag är så otroligt jäkla nöjd med min tatuering! Krille är grym på de han gör! :D nu känns de bra att jag inte lyssnade på alla som ifrågasatte mina planer om tatueringen och alla de som sa att de skulle bli både fult och på helt fel ställe. Men titt så bra de blev och huvudsaken är att jag själv är nöjd :D 
10 September 2013

En dag kvar tills jag sitter under tatueringsnålen igen! Som jag längtat! :D 
 
Gick upp alldeles för tidigt mot vad jag egentligen behöver för att plugga och göra lite små tester om alla de olika tävlingsformer de finns med hästar inom ATG ;) så blir att göra testet när jag kommer till jobbet :) känns som man går i skolan igen ;) 


 

9 September 2013

Vid Savannen på Borås Zoo

En pappa ~35 och hans son ~5 tittar på en giraff som betar i träden.

Sonen: Nu vet jag vad giraffer är till för! De skapar höststämning.

Pappan: Jaså?

Sonen: Ja, de äter upp alla löven så att det kan bli höst.


3 September 2013

Blev ett litet blogguppehåll här och jag har funderat länge på hur jag skulle formulera mitt allra sista blogginlägg. Har nämligen gått i tankarna att sluta helt men saknar att blogga ibland. Har kollat statistiken och ni är att ett gäng som fortfarande tittar in här varje dag så får se hur jag gör :)

Idag har iaf vart en riktigt bra dag! En alldeles för lång sovmorgon, 6km på cykeln och en liten springtur på 4km med mamma :) har verkligen fått smak för de här med en springtur på kvällen! Sjukt skönt att röra på sig och jag mår mycket bättre både fysiskt och psykiskt :).