19 Oktober 2013

Spårvagn, Göteborg

Det är fullt på spårvagnen och många tvingas stå. När spårvagnen stannar vid en hållplats ropar chauffören i högtalarna.

Chauffören: Jag får egentligen inte säga det här men det står biljettkontrollanter vid nästa hållplats, bara så ni vet.

En stor del av passagerarna skyndar sig av och en nästan tom vagn åker vidare.

Ut ur högtalarna, som sitter både inuti och utanpå vagnen, hörs: April, april!


12 Oktober 2013

X2000 mellan Stockholm och Köpenhamn

Tågvärden, en kvinna ~25, gör ett utrop till passagerarna: Ni som är lite sugna kan komma till bistron i vagn 5. (Kort paus) FIKASUGNA! Ni som är FIKASUGNA är välkomna till bistron.


6 Oktober 2013

Åh min lilla älskling funkar igen! såklart efter lite krångel men nu går deeen!! Dock känns de sjukt ovant nu med en stor och gammal bil igen ;) men man vänjer sig nog snabbt! Ska strax sticka ut och städa pärlan lite ;). Dock är min mobilskärm spräckt... Mitt i allt när vi väl fått igång bilen så hamna den på asfalten och sprack.. så jäkla tråkigt :( men bilen funkar iaf och kan fortfarande använda mobilen förutom att de är sjukt störande ;) ska ringa mina försäkringsbolag imorgon och kolla om de kan fixa till nått eller om jag får byta de själv.
 
 
 
 
 

1 Oktober 2013

Sitter just nu nyduschad och ska strax börja fixa mig! Idag ska nämligen jag, Rikard och Simon dra med pappa till karlskoga för att bjuda honom på lite käk :) ska bli trevligt! 
 
Dehär med bloggandet kommer inte riktigt igång som de ska men slänger väl in något inlägg lite då och då när jag känner lite lust för de :)