29 Mars 2013

Gröna linjen, Stockholm

En mamma ~35 sitter med sin dotter ~4 på tunnelbanan. Flickan sjunger ”Ja må hon leva” gång på gång. Mittemot flickan sitter en parant äldre dam ~85. 
Damen: Men vad duktig du är på att sjunga! Och vad vackert du sjunger!
Flickan ler med hela ansiktet och tittar lurigt mot sin mamma.
Flickan (böjer sig fram mot damen och frågar pillemariskt): Vet du vad jag kan säga?
Mamman (väser åt flickan): Nej! Absolut inte! Var tyst nu, Elin!
Flickan (drar andan och skriker högt): BAAAJSKORV!
Mamman gömmer ansiktet i händerna. 
Damen (lutar sig fram och klappar flickan på knät): Jag tycker du är skitduktig, lilla vän!


29 Mars 2013

Hoppas alla hade en fin skärtorsdag igår med inte allt för mycket alkohol ;). Sjukt va fort tiden går! Redan påsk ju, snart fyller man år också men de händer nog inget speciellt då, fyller ju en måndag och har jobbhelg hela helgen innan :)

Taggar inför imorgon då de blir party med fina vänner! Har ju nästan vart nykter i två månader och de går ju inte ;)

Nu måste jag fixa mig inför sista jobbdagen innan helg.
Hoppas ni får en riktigt bra påskhelg!
  

22 Mars 2013

H E L G ! så otroligt skönt efter att man jobba förra helgen :) Har ju fått flytta in i lägenheten igen och de är sjukt va skönt de är att sova i sin egna säng igen :) Nu ska jag slänga in jobbkläderna i tvätten och sedan blir de att städa klart där jag inte kunde städa igår pga att han satte in de sista fönstrena :) 

De går superbra med godis och drickaförbudet förövrigt ;) idag är jag dock lite sugen på plockgodis men de är ju för att varje kund har köpt påskgodis de senaste dagarna men de går att över ;D
 
Känner på mig att de kommer bli en nykter men awesome helg! ;)


22 Mars 2013


21 Mars 2013

Är så sjukt trött på alla jävla motgångar hela tiden. De är ju bara massa uppförsbackar :( så sjukt irriterande och det tar nått så otroligt på krafterna.

Kom igen nu livet, dags för lite medvind!


19 mars 2013

Kommer spendera de närmaste dagarna hos mamma då de valt att måla om mina fönster i lägenheten. Under tiden har de satt in frigolitskivor vilket gör att lägenheten är sjukt kall. Får hoppas de hinner bli klart innan helgen :)


16 Mars 2013

Va partysugen förra helgen men då skulle ingen jag känner ut, men denna helgen har typ alla jag känner hört av sig och frågat om man ville med på en partykväll med utgång. Såklart så jobbar jag denna helg, så jävla bittert :( Vill också dra på mig en klänning, fixa lite fint smink och dansa hela kvällen med fina vänner, meeeeen jag ligger själv framför tvn..


16 Mars 2013

Lunchrestaurang, Stockholm

En man, ~35 står i kön till kassan där man kan köpa färdiga smörgåsar. Precis innan han är framme dyker en annan man upp och tränger sig in före.
Man 2: Tjena X, står du här. Jag har så jäkla bråttom, är det okej att jag går före?
Man 1: Jag är jäkligt hungrig, men en halv minut till kan jag väl vänta, så kör på.
Man 2 beställer en stor smörgås.
Kassörskan: Nu hade du tur, det var den sista vi hade.
Man 2 vänder sig mot Man 1.
Man 2: Fan, du får nog vara hungrig mer än en halv minut verkar det som. Vilken otur!
Man 2 betalar mackan och går därifrån.

15 Mars 2013

Tre utav mina fönster är nedtagna för målning och uppsatt för tillfället är de en frigolit skiva, är dock sjuuuukt kallt. Lyckades iaf elda upp de till 15 grader. Frös sjukt mycket men nu har jag stängt in mig i sovrummet med tre täcken över mig så nu börjar de bli skönt iaf :)

Nu ska jag försöka somna och ladda upp för en jobbhelg :)


13 Mars 2013

Coop Konsum, Kallhäll

En kvinna ~30 står vid kassan och ska betala när hennes son ~5 plötsligt kommer springande med en blu-rayfilm.
Sonen: Mamma, kan vi köpa den här?
Mamman: Nej, det ska vi inte. Den kostar pengar.
Sonen: Men du ska inte betala med pengar.
Mamman: Nähä? Vad ska jag betala med då?
Sonen: Du ska betala med kort ju!


13 Mars 2013

Det snöar. De är de heta samtalsämnet idag kan jag garantera ;) men ja blev så bitter när jag fick syn på att de snöa. Vädret bestämmer vekligen vilket humör man är på. Så jäkla tråkigt, trodde verkligen våren va påväg! Men får hoppas de fina kunderna på jobbet är små solstrålar idag då så kanske man blir på bättre humör ;) 

Detta känns väldigt långt bort!


11 Mars 2013

Ica, Tyringe

En kvinna ~70 står vid självscanningen.
Kvinnan (tar sin handscanner, för den nära munnen och säger tydligt): Frigående ägg, sexpack.


11 Mars 2013

 
När de väl börjar gå åt rätt håll för dig och du börjar få tillbaka lite av den delen du förlorat så ser du till att allt rasar igen.
Du förstör de mesta bara för dig själv men du sårar även alla runt omkring ännu en gång.  
 

10 Mars 2013

Kul att man vaknar upp vid sextiden på morgonen av att man somnat på soffan, när jag väl dragit mig in till sängen så kan jag inte somna om :( huvudet börjar tillomed värka pga för lite sömn :/.

Ser ut att bli en solig dag iaf ;)


7 Mars 2013

Mamma hjälpte mig att byta sängram till min säng förut, blev hur bra som helst! Rummet känns ljusare och luftigare så jag är super nöjd!

(Ignorera att det bara ligger ett täcke i sängen då de andra ligger i soffan för tillfället. Och så kan ni ignorera att de lyckas va samma påslakan på båda bilderna ;). )


6 Mars 2013

Västtrafiktåg mellan Uddevalla och Göteborg

En flicka ~4 och en pojke ~5 sitter och leker med My Little Pony. De är helt inne i leken och pratar högt om "killponnyn" och "tjejponnyn".
Flickan: Han älskar henne inte.
Pojken: Vadå då?
Flickan: Han vill bara para sig med henne.


6 Mars 2013

Man hinner som jag sagt tidigare med så mycket mer under förmiddagen om man kliver upp i tid ;) meeen sovmorgonen brukar locka mer än att gå upp i tid faktiskt. Har vart ute på en 50minuters promenad under morgonen nu med mamma & Janne :) skönt att börja komma igång med promenaderna igen! Även hunnit städa ur de mest behövliga i lägenheten så som sopor och sotning av pannan :) 

Känner även att Fb börjar bli otroligt "stort" och man blir ju typ beroende av skiten så nu blir jag fb fri ett par dagar och kommer bara gå in nån gång ibland framöver :) får hoppas jag klarar av de för har man tråkigt så blir de ju att man klickar in sig där men om ni vill få tag på mig så finns jag fortfarande på mobilen :)

Nu ska jag fixa till mig innan mamma kommer hit på lunch! :*  

 

4 Mars 2013

Helgerna går så sjukt fort! Spenderade som sagt lördagkvällen med Emma och att vara hundvakt, sen blev jag chaufför under resten av natten och va inte hemma förens vid fyratiden så de blev en goó sovmorgon på söndagen ;) Seg dag blev det men de hjälpte kaffet mot :) 


Spånar lite på nästa tatuering och jag är typ 90% säker på hur jag vill ha :D tror den kommer bli riktigt bra! :)


2 Mars 2013

Viking Line M/S Amorella

En grupp tjejer ~20 sitter runt ett bord och pratar och en av dem skrattar väldigt högt och ofta. Vid bordet intill sitter en tjej ~18 som lyssnar på musik i hörlurar och hon verkar väldigt irriterad på det högljudda skrattet. Tjejen höjer musiken så pass att det läcker ljud ur hörlurarna, allt för att slippa höra skratten.
Tjej 1 ~20 (som skrattar högst, går fram till tjejen vid bordet vid sidan om): Ursäkta, skulle du kunna sänka musiken?
Tjej 2 ~18: Varför då? För att du inte hör dig själv skratta? Vi kan byta plats om du vill, härifrån hör man väldigt bra!
Tjej 1 går snopet tillbaka till sitt bord.


2 Mars 2013

Så sjukt härligt att vi redan är inne i Mars! :D Längtar så otroligt till våren, känns direkt när solen kommer att man blir mycket piggare och sig själv igen :) behövs verkligen efter denna otroligt långa vinter. 

Igår spenderade jag ett par timmar med min bitch, Joseph :D kul att träffa han igen och bara snacka lite skit :)

Idag blir jag hundvakt åt fina Alex :) Emma kommer över en sväng också vilket va otroligt länge sen!