30 Juli 2013

Har kommit igång med badrumsrenoveringen nu! Tror de kommer bli super fint :D längtar redan tills klockan ringer strax efter 8 imorgon så jag kan gå ner och fortsätta kakla! Såhär ser de ut för tillfället :D


29 Juli 2013

Fyrverkarbacken, Stockholm

Ett gäng tonåringar (~15-17) står och slänger glas i bostadsrättsföreningens återvinningskärl.

Kille 1: Återvinning, fan vad efterblivet. Vad är poängen, allt krossas ju ändå när vi slänger i det?


29 Juli 2013

Sjukt va fort de går, snart är de ju augusti vilket innebär att de snart är slut på sommaren :( längtar inte! 
 
Igår va de en riktigt härlig dag trots regnet, blev att gå milen med mamma och efter de drog jag och Emma iväg på en springtur samt gjorde lite andra träningsövningar. Är så otroligt nöjd över att ha kommit igång med träningen ännu en gång men de känns enklare nu när man har Emma som hänger med och springer. Troligtvis håller vi i de här och kör på beach 2014 ;) haha. 
 
Nu blir de att ta tag i renoveringsprojekten som jag har planerat ett tag nu. Har allt hemma så de är bara att få lite kraft till de så de blir klart nångång :D Började iaf att måla taket i badrummet förut så ska bara måla en gång till ikväll så blir de att börja kakla imorgon! :D kommer bli super fint! 
 
 

24 Juli 2013

Kom ganska nyss hem efter en springtur med Emma som slutade med ett dopp i sjön. Så sjukt skönt va de! Trodde jag skulle dö efter bara nån meter men lyckades att hålla i de och springa hela vägen iaf, skönt att se att de håller i sig sen man sprang i vintras :). Så nu kör vi! :D längtar redan till fredag då vi ska ut igen ;)


21 Juli 2013

Har haft en riktigt fin helg och här är några bilder som sammanfattar de hela :)


18 Juli 2013

Norrköping

I kön till en bankomat står ett sällskap bestående av två tjejer och två killar (~19). En av tjejerna rotar i sin handväska, och en av killarna sneglar ner i den och kommenterar innehållet.

Kille 1: Men du har ju ett helt apotek med dig!

Tjej 1: Det är bara nödvändigheter mot värk och sådär.

Tjej 2 (pekar ner i handväskan): Men det där då?

Tjej 1: Det är mot min allergi. Jag kan få värsta anfallet och måste jag ta den här innan jag flippar ur.

Kille 1: Vad är du allergisk emot?

Tjej 1: Pollen, värst är gräs.

Kille 1: Ja det är ju jobbigt… Men kan du inte be dem röka lite mindre omkring dig då?


17 Juli 2013

Elgiganten, Kiruna

En kvinna ~50 står på vitvaruavdelningen och tittar när en försäljare ~20 kommer förbi.

Försäljaren: Behöver du hjälp med något?

Kvinnan: Kanske, jag letar efter en toppmatad tvättmaskin.

Försäljaren: Oj, ja då behöver du hjälp, för det där är en liten frysbox.


15 Juli 2013

Fina Gotland, 

 
 
 
 
 

11 Juli 2013

:*


9 Juli 2013

Nu har det gått mer än ett halvår sen jag slutade med godis och dricka. Självklart har det blivit lite mer fikandes och glass men de blir ju aldrig i samma mängd som godiset. Dessa 7 månader har resulterat i -10kg. Ångrar att man inte mätte sig innan vi började med "nyårslöftet" för de märks på kläderna att man blivit mindre :). Men de känns som en bra början åt rätt håll så nu är de väl bara att börja röra på sig mer så man kan bli lite nöjd :). Slänger upp en bild som är ifrån nyår samt en ifrån idag, hej hej nyckelben!7 Juli 2013

Har spenderat en semestervecka på Gotland med familjen :) har vart sjukt skönt att komma iväg och bara njuta av vardagen :) har massa fina bilder på både mobilen och systemkameran så de kommer nog komma upp lite bilder här framöver när jag orkat slagit på datorn och fört över bilderna :) ett gäng mobilbilder kommer iaf upp idag. Det va riktigt skönt att komma hem till min fina lägenhet också, saknar även jobbet så de ska bli skönt att komma tillbaka imorgon och få träffa alla fina arbetskamrater och kunder igen :). Nu blir de att slänga igång en tvättmaskin och göra lite nytta!