31 Januari 2013

Breivik säger att han torteras i fängelset. Verkar som han är desperat och försöker med allt nu för att få lindrigt. Jag kan verkligen inte förstå hur han som dödat så otroligt många människor i Norge tänker. Det är en sjuk värld vi lever i. Hade han inte suttit isolerat hade han nog blivit mördad för länge sen..

DAGLIGEN står det på löpsedlarna om den ena efter den andra som mördas. Det är sjukt. Straffen i Sverige är för lindriga för mord tycker jag, ett liv är tydligen inte mycket värt längre. Kommer ihåg när man chockades om när de stod om ett mord men nu är de mer chockande om de inte står. Hemskt!


31 Januari 2013

Finaste bus kusin!


31 Januari 2013

Förstår inte varför du alltid gör nått stort utav något så litet? 
Varför allting handlar om dig?
haha, Drama Queen.

25 Januari 2013

Kul att man verkligen inte kan somna när man ska upp tidigt ;( legat i sängen en timme nu men de går verkligen inte att somna, tänker på allt mellan himmel och jord just nu bara för att man vet att man måste sova..

Räkna får kanske? Hmm..


24 Januari 2013

goding


20 Januari 2013

Tunnelbana mot Mörby Centrum, Stockholm

En tjej ~18 med gråmålat ansikte och mohawkfrisyr står i vagnen. Vid en hållplats stiger tre av hennes vänner på, alla har de varsin pajform i händerna.
Tjej 1 (utbrister plötsligt efter en stunds konversation): Pajtema? Jag trodde ni sa hajtema!t


18 Januari 2013

Suger att i öltarmen idag och de blir ju inte bättre av att man kollar på Geordie Shore där de bara är party som gäller. Meeeen jag har jobbhelg så de blir en vit helg x)

Nu är de tvn som gäller!


17 Februari 2013

16 Januari 2013

Efter två timmar vart jag äntligen klar med posten certifikatet för de här året, längtar inte till nästa då man ska göra den igen, fyfan. Meeeen efter ett x antal försök är jag nu klar med den :D 365 dagar kvar ;)


15 Januari 2013

Är fortfarande vaken och vill egentligen inte lägga mig nu men mina ögon slår snart igen för jag är så trött x) har fastnat i en bok som heter "Kommer aldrig mer igen" den är så hemsk men man kan verkligen inte sluta läsa den, vill bara komma till slutet och hoppas på ett positivt slut! Har bara 50 sidor kvar men dom får jag spara tills imorgon :) rekommenderar iaf boken om man vill ha en man inte kan slita sig ifrån :)


13 Januari 2013


11 Januari 2013

Jag hatar verkligen att stryka gardiner, blir ju aldrig klar :o

11 Januari 2013

Dags att kliva upp och plocka ner julgrejerna kanske? Har skjutit upp de alldeles för länge redan x)
9 Januari 2013

2013 är att ett bra år, känner på mig att de kommer bli de bästa på länge!

Har gett upp mina sovmornar och kör promenad med mamma istället :) man blir ju mycket piggare när man ger sig ut och går än att ligga kvar längre i sängen ju :)

8 Januari 2013

På tunnelbanetåg vid Medborgarplatsen

Tjej 1: ~18 Alltså, "Lejonkungen" är väl ändå typ utspelad förr i tiden innan människorna fanns?
Tjej 2 ~18: Vadå då?
Tjej 1: Ja, men de lever ju fritt i naturen i filmen och inte på zoo!


8 Januari 2013

Skönt att man fått tillbaka suget efter träningen! Sitter just nu helt seg efter ett träningspass, blev crosstrainer och lite styrka :). Är mest träningssugen på morgonen men eftersom jag är en som tycker om att duscha på kvällen så brukar jag skjuta upp träningen och tänkt ta den senare men då är man ju trött efter dagen och inte alls träningssugen så jag får att börja med träningen på morgonen istället ;)

Har gått kanonbra med nyårslöftet än sålänge :) Inge godis eller drickasug alls! Är ju de första veckorna som brukar va jobbigast men de här går ju lättare än förväntat ;) peppar, peppar! 


7 Januari 2013

Högstadieskola, Göteborg

Några tjejer ~15 diskuterar huruvida det kommer att vara lättare för dem att komma in på önskad gymnasieskola då det inte är lika många födda år 1996 som under tidigare och senare år.
Tjej 1: Men det föds väl nya 96:or?


6 Januari 2013

Blev en fin och lugn helg :) fredagen spenderades ensam med massa filmer tills jag somnade.

Lördagen började med en solning och kaffe hemma hos pappa :). Kvällen spenderades med Julia och Emelie :) det blev film och lite skitsnack.

Idag har jag spenderat mesta delen av dagen hemma hos mamma med god mat och cheesecake :)

Avslutar detta inlägg med en trött Julia ;)


4 Januari 2013

Rolig fredag..


3 Januari 2013

Gjorde laxsallad idag, och de va riktigt gött så de rekommenderar jag verkligen :) älskar ju laxfilé så när vi fick in laxfilé i bitar på jobbet så kom jag på att man kunde ha de i salladen :) passade bättre än va de låter :D


2 Januari 2013

Jag vet någon som fryser om huvudet nere i Växjö ;)


2 Januari 2013

Fin men väldigt lång dag, känner mig riktigt trött idag. Efter jobbet stack jag upp till mamma och käkade kycklingsallad :). Sofie och Nicole kom även på besök, lika mysigt som alltid :)

Alltid kul när fler hoppar på nyårslöftet med ett dricka och godisfritt år ;)


1 Januari 2013

Efter en fin kväll hos Louise med fina vänner firade vi in det nya året :), slutade dock i tid med drickandet igår så har mått riktigt bra idag vilket är sjukt skönt :)

Nu startar ett godis och drickafritt år också ;) kommer bli ett riktigt bra år hoppas jag på ;D