24 Februari 2013

Fin vårdag idag! Hann iaf med en liten promenad med Emelie under förmiddagen :) har spenderat resten av dagen med lunch hos pappa och sedan en tur till Marieberg med mamma :)

Hoppas ni haft en fin helg!


22 Februari 2013

Är så otroligt förbannad just nu! Finns verkligen de idioterna som bara tror de kan göra hur de vill i trafiken och tror folk ska flytta på sig för dom.... Inte fan svänger man bara ut på en 50 väg och tror att man kan stanna på två röda. I detta isväder glider man ju bara, vilket bilen gjorde. Lägger man sig på tutan så kanske man ska fundera på att stanna och inte fortsätta ut jävla idiot. Va så sjukt nära och hamna i sidan på bilen men de gick otroligt nog bra tillslut..

Nej en dusch och lite film så kanske lite av de dåliga humöret försvinner.
22 Februari 2013

När man kommer på sig själv att sitta och dansa till radion under tiden man plattar håret så vet man att de är en bra dag ;) 

Ska strax fixa de sista och sen sticka iväg för ett femtimmars pass på jobbet innan jag tar helg! :D Ska bli så otroligt skönt med sovmorgon imorgon! Ikväll sticker jag på hockey också, ska vara chaufför så blir även kvar där inne med Emma :)

Ni får ha en riktigt fin helg!  
 

18 Februari 2013

Otroligt skönt med sovmorgon idag efter en jobbhelg! Om ett par timmar blir de lite jobb innan jag får en ledig tisdag :) Har iaf hunnit ringt massa nödvändiga samtal under morgonen som jag skjutet upp in i de sista men nu känns de skönt att ha fått de gjort :)

Sitter och väntar på att mamma ska dyka upp så blir de lunch tillsammans :) Nu måste jag fixa iordning laxen!
 

16 Februari 2013

Buss mellan Oslo-Göteborg

En pojke ~5 och hans mamma ~35 sitter på bussen. Pojken är väldigt högljudd och medpassagerarna har irriterat skruvat på sig en stund. Till slut går en tjej ~20 fram till pojken och håller fram en godispåse.
Tjejen: Du får hela min godispåse om du är tyst tills vi kommer till Göteborg.
Pojken sträcker sig efter påsen.
Tjejen: Nej, jag lovar att du får varenda godisbit om du är tyst i en timme. Jag tar tiden och du får påsen när vi är framme.
Hon går och sätter sig igen.
Pojken (till sin mamma): Mamma, jag vill ha godis!
Mamman: Nej, jag har inget godis. Om du är snäll nu får du ju godis av flickan.
Pojken: JAG VILL HA GODIS NU, MAMMA!
Resan fortsätter i allt annat än tystnad.


16 Februari 2013

Har noll bloggsug för tillfället, känns bara tråkigt att skriva vardagliga inlägg men har ingen idé om vad jag annars ska skriva om. Får se om den kommer tillbaka med mer inspiration. Slänger upp någon tjuvlyssnat inlägg som kommer upp i eftermiddag när jag jobbar :)  

7 Februari 2013

De senaste dagarna i fyra bilder!
Ett svart Ica utan ström, En trött och halvsovande lillebror, gos kväll hos mamma med värmefilt och en massa jävla snö.


6 Februari 2013

Va lagom grinig då de kom en traktor och plogade utanför mig vid tjugo i 6.. skönt att få de plogat då de brukar ta dagar men han kunde väl väntat lite och inte tagit så förbannat tidigt. Slutade iaf med att jag inte kunde somna om, så efter en timmes försök gick jag tillslut upp och tända i pannan, städade köket, diskade och slängde i tvätt. Städade tillomed skrivbordet där alla gamla räkningar och skal till telefonen ligger huller om buller, Så nu är de fint där iaf :) La mig på soffan och glodde på tvn och somnade en timme iaf, så de får bli att leva på kaffe idag! Ska strax sticka ut och skotta bort kanten utanför dörren och snövallen han haft upp mot min bil. Så trött på snön, vill ha våååår3 Januari 2013

Att börja dagen med en dubbel kaffe va nått som verkligen behövdes idag ;D mysig och trevlig söndag iaf!

Min fina pappa köpte en bil till mig idag :D en fin 850! Slänger upp en bild på skönheten ;)


3 Januari 2013

Nu har man gott samvete igen över att man inte dissa lillebror i karlskoga iaf :) skönt att man vet att han är hemma och inte är ute och ställer till med trubbel ;)

Förstår inte varför man blir så nervös när man får snutarna bakom sig när man vet att man inte gjort nått och kör lagligt, haha. Dock är de sjukt att en snut kör med helljusen bakom någon. De om någon borde ju veta att man inte bör göra de ;D

Nä nu är de färdig tjatat ifrån nattmössan :) gonatt! Eller godmorgon för de morgonpigga ;)