31 Mars 2012

Nu är jag på benen igen, iaf med hjälp utav Ipren & Nässpray :) Jobbade igår och de va skönt att träffa lite folk igen! Dock kändes de i halsen att jag inte pratat på några dagar, haha. Ska strax sticka iväg och jobba heldag idag :) kommer säkert gå segt då man inte är helt på topp ännu och Linda har också vart sjuk så får hoppas dagen går fort trots allt :) 

Imorgon är de ju 1 april! Sjukt skönt :D bara 16 dagar kvar till jag fyller nu :D har dock ingen aning om vad jag vill göra då ;o får väl se om de finns några som vill hitta på nått :)) 


30 Mars 2012

Vasaplan, Umeå

Två tanter ~70 med rullatorer väntar på 9:ans buss mot Röbäck. Dam 1 beklagar sig över livet och ålderdomen.
Dam 2: Ja du, inte är det lätt… Men snart är det över och då blir det himmelrike. (Höjer rösten.) Och då ska vi ha sex! Det bästa sex som finns!


29 Mars 2012

Vaknade inatt av att jag inte kunde andas för ja va så fruktansvärt förkyld. Så idag spenderar jag dagen på soffan igen och hoppas på att må bättre imorgon då de är min jobbhelg.

Har även gulliga arbetskamrater som ringer och kollar hur jag mår :)) även en gullig mamma som va här med hallonkräm och godis åt mig :))


28 Mars 2012

Blev inget 6timmars pass för mig idag inte, drog till jobbet men kände direkt att jag mådde sämre än igår så efter 2,5h när Eva kom till jobbet drog jag hem och la mig på soffan och har legat här sen dess. Köpte som tur är med Ipren hem för alvedonen hjälper knappt längre.


27 Mars 2012

Dålig dag och dålig vecka! Mår inge vidare då ja har halsont och huvudvärk, febern började lite igår också men idag känner jag mig lite piggare vilket kanske beror på alvedonen ja knarkat. Såg fram emot en vilodag imorgon men visa sig att ja får jobba iaf så har ingen ledig dag förens fredag nästa vecka ;/ känns ganska sämst då ja inte är på topp för tillfället.

Sen att man får tillbaka under 300:- på skatten gör ju inte saken bättre. Fick ju runt 5000:- förra året? Sjuuukt trött på Sverige -.- . En tredjedel av lönen går till ingenting liksom, eller ja den hamnar väl som lön hos politikerna. 

nä en lång dusch så man mår lite bättre kanske :*

23 Mars 2012

Avenyn, Göteborg

En tiggare håller fram sin kopp mot en tjej ~20.
Tiggaren: Lite pengar?
Tjejen: Nej tack. Jag har så det räcker.


22 Mars 2012

Nu tar jag helgen! Känner att de kommer bli en toppenhelg faktiskt, iaf sålänge vädret är fint så alla planer blir som de ska ;))

Ligger just nu i soffan med onda armar och imorgon blir väl inte så mycket bättre då de blir att biffa litö igen ;)


20 Mars 2012

Kolla nyss runt på Aftonbladet lite och såg artikeln som finns på bilden nedanför. Sen när börja dom tipsa om hur man skiljer sig?! Känns som en helt sjuk artikel ;o


15 Mars 2012

Restaurang Parken, Örebro

En familj sitter sitter och äter då servitrisen ~18 kommer fram för att fråga om maten smakade bra.
Pojke ~10. Vad vacker du är idag!
Servitrisen: Tack så mycket!
Pojken: Hur ofta jobbar du?
Servitrisen: Lördagar och söndagar. Hur så?
Pojken: Då vet jag när jag ska komma hit.


12 Mars 2012


fina vän! 


12 Mars 2012

11 Mars 2012

Har ändrat design nu så tryck på F5 för att uppdatera sidan! :)

8 Mars 2012


Kollade nyss på detta klipp som är en halvtimme långt, jag rös igenom nästintill hela klippet.
De är verkligen en sjuk värld vi lever i!
Tycker ni kan offra en halvtimme och kolla på klippet.

6 Mars 2012


Att göra om allt tusen jävla gånger är ju alltid kul!
Kanske dags att dra täcket över huvudet så att denna idiotkväll kan försvinna..........

5 Mars 2012


Hemskt de är att vakna och inte ha en aning om vilken dag de är, fick för mig att de va söndag så börja kliva ur sängen för att fixa mig till jobbet men tyckte inte de stämde riktigt så kolla mobilen och då va de ju måndag och börjar inte förens 2 x) haha så fick sova en stund till ;)

Ska strax kliva ur och börja måla trappen ännu en gång!

4 dagaaar'


4 Mars 2012