Apparently you can't talk to people or say what you think anymore. Such a bad style and so cowardly.


31 Juli 2012


29 Juli 2012

Nu verkar äntligen blogg.se appen funka för mig! Så nu blir nog uppdateringarna lite bättre :) Kör ju jobbhelg denna helgen igen så mesta tiden spenderas på ICA och resten sovandes typ x) lyckades sova 12h inatt, åska ju som bara den igår så hade så tråkigt vilket gjorde att jag somna på soffan strax innan 9 och vakna vid halv tolv vilket gjorde att jag bara flytta mig till sängen och fortsatte sova x) nu ska jag fixa lite innan jag drar till jobbet :)


25 Juli 2012

Gatukök, Karlstad

En flicka ~3 får en barnboxleksak i plastomslag av kassören.
Mamman ~30 (säger manande till flickan): Vad säger man?
Flickan: Vad är det i?


25 Juli 2012

Buss, Borlänge

2 killar ~16 sitter på bussen. Kille 1 känner med fingrarna i nacken på kille 2.
Kille 2: Vad gör du egentligen?
Kille 1: Vet du om en speciell sak med din nacke?
Kille 2: Öhm. Nej…
Kille 1: Dina finnar i nacken stavar "taco" i blindskrift. Felstavat, men ändå.


18 Juli 2012

Är riktigt trött på att blogg.se inte har fixat sin app så man inte kan blogga via mobilen… kan man föra över sin blogg på ett smidigt sätt till en annan portal?! 

17 Juli 2012

Almedalsmingel, Visby

Det är mingel vid ett politiskt event.
Kille ~20 (säger, lite skämtsamt men med hopp om ragg, till en tjej ~18): Är det varmt här eller är det du som är het?
Tjejen: Intressant fråga. Jag skulle vilja svara att det både är varmt och att jag är het, till och med så het att jag bör avlägsna mig från dig eftersom jag vet att värme får saker att växa.
Killen tittar snopet efter tjejen när hon går därifrån.


17 Juli 2012

Har ont i mina knän idag, satt i två timmar utanför min ingång och plocka bort ogräs, otroligt skönt när man va klar iaf och riktigt snyggt blev det! Mina blommor där ute lever ju fortfarande också ;) 

Jag blir så otroligt förbannad på folk som inte kan låta andras saker vara. Varför ska de ner hit och sno massa saker för folk hela tiden? De jävlarna lyckas ju klara sig varje gång också, synd att de är smarta med stöldgodset.. Inatt ska iaf jag och Emelie hålla vakt så nu jävlar hoppas jag dom åker dit ;) 

14 Juli 2012

Nu är de helg igen! Tiden går så sjukt fort dock, man hinner inte riktigt med, känns ju också som att de är typ höst med detta hemska väder. Sommaren får gärna komma i slutet av augusti då jag har två semester veckor ;) 
 
Det är dock ingen helg för mig då jag jobbar både imorgon och på söndag men det hindrar inte mig ifrån att dra ut på Norlie och KKV på statt imorgon ;)
 
Gonatt :*

11 Juli 2012
5 Juli 2012


Låt de vara sommar föralltid! 

5 Juli 2012

Under midsommarveckan gjorde jag en as god "tårta" med Jordgubbar på :D så underbart god, dock när vi skulle göra den på midsommar fanns de ingen kondenserad mjölk i affären så vi fick hoppa över den. Men såhääär såg den iaf ut :D 
 


Hääääääär finns iaf receptet för den som vill ha de (: 

4 Juli 2012

Är fortfarande sjuk med feber och halsont men idag har jag försökt ta tag i både tvättning, renbäddat sängen och tagit tag i mig själv ;D känner mig sjukt mycket piggare efter duschen och fixade naglar :)) får hoppas jag vaknar upp feberfri och pigg imorgon för då måste jag jobba :) 
 
 

3 Juli 2012

Har sovit sämst inatt, vaknat nästan varje timme av att det antingen vart för varmt eller för kallt :s hemskt har de vart iaf. Så jävla typiskt att man ska bli sjuk hela tiden, nu är de jag som tänker börja käka c-vitamin tabletter varje dag :)) och massa frukter så man kan ta och hålla sig frisk :))

Har nu hittat ett kryphål för att blogga via mobilen men då funkar de dock inte att lägga upp bilder :/

2 Juli 2012

Har haft en superbra helg med maskinen på fredagen och Golden Times på lördagen :D hade riktigt kul med fina vänner :))

Idag är de dock inte lika kul då jag ligger hemma med feber :/