29 Februari 2012


Har börjat måla min trapp nu och efter att ha suttit på huk i trappen i fyra timmar känner jag mig som en gammal tant! Men hat iaf fått två omgångar målade och de blir nog två till men de blir efter de torkat ordentligt :) slänger iaf upp en före bild och en på hur de ser ut nu ;)


  


27 Februari 2012

Har vart iväg på min första partylite visning idag hos Louise :) Så sjukt mycket gottluktande ljus! Blev att lite olika doftljus inhandlade :)) längtar redan tills dom kommer! :D 

Har planer på att måla om min blåatrapp nu, har inte tänkt så mycket på de sen ja flytta in men efter att jag fick två svarta ljuslyktor som va sjukt snygga av mamma så kan ja inte sluta störa mig på den blå färgen! Lyktorna skulle passa såååå bra mot en vit trapp ;) träligt att behöva måla vartannat trappsteg bara för ja ska kunna ta mig upp och ner ifrån lägenheten ;D Blir nog bra i slutet iaf ;) längtar redan tills ja vart iväg och köpt färg!

26 Februari 2012I love that feeling you make me feel'


24 Februari 2012


Gröna linjen, Skanstull, Stockholm

Två tjejer ~ 17 pratar om killar de är intresserade av.
Tjej 1: Hur går det med Kim då?
Tjej 2: Jag vet inte, jag vill inte vara för på för att han sagt att han springer åt andra hållet då, du vet. Hur går det med han Adam? Är ni på G?
Tjej 1: Nej, vi verkar stanna på C.
Tjej 2 ser fundersam ut.
Tjej 2: C?
Tjej 1: Chatt.


21 Februari 2012


Ica S:t Eriksplan, Stockholm

Kassörska ~25: Behöver du en påse?
Dam ~70 (med ett leende): Nej tack, det har jag två under ögonen!21 Februari 2012

19 Februari 2012

Haha de här är så klockrent, första bilden är Emelie arg för man inte låst upp mobilen och när man låst upp blir hon glad ;) haha


16 Februari 2012


Har haft gosiga Rocky hos mig inatt :) han väckte mig dock vid halv 7 för att han ville ut, va as kallt ute ;o men kunde somna om så nu ska jag väl kliva upp igen och gå en promenad :)


14 Februari 2012


Saknar att mitt mörka hår ;(


13 Februari 2012


Fina vän!


13 Februari 2012
10 Februari 2012

kul att blogg.se gjort om sin sida så nu kan ja inte göra styckesindelning längre när ja använder mig av google chrome -.- braaaaaaaaaaaa där!

8 Februari 2012

Danslokal, Lomma Terminens första danslektion ska börja. En kvinnlig danslärare ~22 ska förklara för barnen hur leken "dansstopp" går till. Dansläraren: När musiken är tyst så står vi still och när musiken börjar spela så dansar vi. Dansdeltagare ~4: Mamma brukar ta av sig kläderna när musiken börjar.

5 Januari 2012

Har fastnat i denna!


3 Februari 2012

Har vart seg hela dagen med huvudvärk, halsont och förkylning. Lyckas väl bli sjuk nu när jag har jobbhelg framför mig och både Eva och Magnus är borta. Har käkat massa Alvedon och apelsiner idag så hoppas ja blir piggare nu :)) nu blir de sängen! Gonatt :))


1 Februari 2012


Det är nu de ÅTTONDE mordoffret i Malmö på mindre än ett halvår!! Det är ju helt sjukt :o hur kan ingen bli gripen och hur lätt kan de va att döda en annan människa och komma undan med de? Jag förstår verkligen inte hur de kan gå sålångt. Sen har de sprängt en polisstation i Malmö inatt också. De är helt sjukt!