30 Augusti 2012

Det är de små detaljerna som gör de :)
29 Augusti 2012

Jag blir så otroligt förbannad på Sverige, vad har hänt?! Jag är INTE ett dugg rasist för jag har flera kompisar ifrån andra länder MEN jag kollar efterlyst just nu och alla(!) talar svenska med utländsk brytning.. Sen att de blivit massa inbrott häromkring med massa zigenare gör ju inte att man blir gladare. Jag personligen tycker Sverige tar in alldeles för många och det beror säkert på pengar som allt annat nu för tiden.

Tycker att om man får komma in i ett land ska man sköta sig annars blir de straff och utvisning direkt! Meeeen Sverige verkar ju ha lite andra regler..


27 Augusti 2012

Tror bloglovin har endel buggar (; 

25 Augusti 2012

Kassan, H&M

En kvinna ~20 ska betala en BH och ett par stringtrosor och ser mycket generad ut när biträdet, en kvinna ~40, ska slå in dem i kassan. Kvinnan betalar och biträdet sträcker fram påsen mot henne. 
Biträdet: Hoppas du får kul i dem!


25 Augusti 2012

Va inne på Nelly.com och tittade lite för de hade ju en rejäl rea! Så de blev att lite grejer som blev beställda ;$ Det är även fri frakt fram tills den 26 vilket är imorgon! Så gå in på deras rea och ange koden KENZA så kommer ni in :) super bra! Detta blev de som hamna i min beställning :)


21 Augusti 2012

Idag blev de som sagt lunch på stan med Emelie och Louise :) sen hann jag bara hem och vända i dörren innan mamma kom så vi drog in till Örebro för en sväng på stan och sen till USÖ :)

Ifrån Örebro fick jag med mig ett till nagellack ifrån magnetic nails serien och ett skal till telefonen :) de är så sjukt snyggt så kan inte sluta kolla på't! :D


21 Augusti 2012

Jag har sovit så sjukt dåligt inatt, vaknat tusen gånger typ. Fyfan, men är iaf uppe nu för jag ska in till stan med Emelie och möta upp Louise så vi ska luncha (:

Har förövrigt en skit rygg för tillfället då den gör ont lite överallt pga att vi kasta in all ved igår x) men de är sjukt skönt att de är klart nu iaf!


17 Augusti 2012

Va inne på H&M och fick syn på nagellacket magnetic nails ifrån Isadora och va bara tvungen att köpa den! Nöjdare går inte att bli, de va så sjukt enkelt och så fint!


16 Augusti 2012

S E M E S T E R!

Nu har jag två veckor semester :D ska bli så sjukt skönt! Hoppas vädret blir finare än de vart tidigare under sommaren bara :)


16 Augusti 2012

När jag va inne på Nellys sida klickade jag hem ett par tygskor också. Dessa blev såklart i rosa ;$


14 Augusti 2012

Köpte detta linne ifrån Nelly.com och de är så fint silvrigt!


12 Augusti 2012

Känslan som uppstår när de kommer fram två grabbar i kassan som pratar engelska med varandra och man börjar prata engelska med den första i kön men i slutet av samtalet visar de sig att den man pratat med är svensk… haha :D


12 Augusti 2012

Kör sista Jobbhelgen innan semestern som jag går på på torsdag kväll, som jag längtar! Slutet av nästa vecka kommer bli awesome helt enkelt! Ska umgås med fina människor under helgen :) får typ damp här hemma på jobbhelger då de blir att man jobbar hela dagen sen sitter själv hemma på kvällen innan de är dags att jobba nästa dag igen. Har så sjukt tråkigt!

Nu ska jag försöka sova innan de blir dags för jobb ;) dock blir de väl en lugn dag på jobbet då hela åtorp kommer vara bakis imorgon nu när de är runnebols rocken ikväll ;) haha, får hoppas min fot inte gör ont imorgon också :) Gonatt!


10 Augusti 2012haha älskar bilden :D 

9 Augusti 2012

Jag är så sjukt förbannad just nu, har vart de ett par timmar nu. Hur fan kan man ställa in en kryssning som är om en månad?! Över 600 personer har redan betalt och fixat allt inför resan. Nä då ställer man in pga att Silja Line har haft semester någon vecka och att två av de stora artisterna tackat nej pga tv erbjudanden. De är semestertider så de är klart som fan de har semester, en månad kvar att fixa de sista bokningarna och de lär inte va några problem att få dom sålda snabbt då de är sjukt tryck på biljetterna till kryssningarna 100% party har. Nä fyfan. Kul att man fixat grejer till kryssningen & tagit ledig redan och nästa inte är förens i November om man ens kan åka på den då..


7 Augusti 2012

Kolmården

En kvinna ~40 är irriterad på sin son ~4 eftersom han inte gör som hon säger.
Sonen: Mamma, nu är du sur! Du behöver kaffe.tju


7 Augusti 2012

(Detta inlägg skulle egentligen kommit upp igår men eftersom blogg.se har damp så man inte kan lägga upp ett inlägg med flera bilder via mobilen så fick ja lägga över allt till datorn..)

Jag hade en toppenhelg i Karlstad hos fina Michan! Va på hundträff, träffade massa djur som va allt mellan en söt vovve till krokodiler! Klappade även en fin struts som hette Nina (; haha, Vi va på Ankan och vi bakishängde ;D

Det enda som va dåligt va att SJ sa helt fel saker när ja skulle hem så jag missade tåget och fick boka nytt tåg men efter ett x antal timmar kom jag hem iaf :) Dagen slutade dock inte i Dfs utan de blev att jaga bort Zigenare som inte kan låta saker som inte de har med att göra vara ifred. 

Här kommer iaf några av de få bilderna jag tog i Karlstad :)
2 Augusti 2012

Denna kommer jag typ bo i!


2 Augusti 2012

SJ-tåg mellan Örebro och Ludvika

Ett gäng tågluffare ~20 sitter på tåget och börjar prata om att campa i skogen.
Kille 1: Men man behöver ju inte kunna springa snabbare än björnen, bara snabbare än den som är sist.