30 April 2012

Va ju på en awesome kryssning ifrån torsdag till lördag :D den va ju lika bra som vanligt :D sov dock bara totalt 5timmar så man va ganska sleten när jag kom hem så då blev de att sova ikapp de timmar man missat ;D

Ligger dock hemma i 39graders feber just nu :( så blir ingen rolig Valborg för mig inte,

 


26 April 2012

Jag va i kga häromdagen och hamnade såklart inne på skopunkten med mamma :) kom ut därifrån med ett par höga tygskor, sjuuuukt sköna och endast 99:- :D som hittat! Perfekt när jag sliter skor ganska bra (;


20 April 2012

Äntligen är allt bokat och betalt till kryssningen som är på torsdag! Bokade buss för länge sen men fick aldrig nått svar eller om hur man betala bussen men nu är allt klart! :D Sån skön känsla :D så nu behöver man bara tagga till lite ;) kommer bli en awesome kryssning! 

eftersom jag är på kryssning nästa helg och då jag egentligen hade jobbhelg så kör jag jobbhelg denna helg tillsammans med Victoria istället :) Så nu är de dags att fixa de sista och ta en liten promenad i regnet till jobbet :) 

image description

17 April 2012

Akutmottagningen, Karlskrona

En mamma ~35 sitter på stolsraden precis framför TV:n, som visar barnprogram med hög ljudnivå. Hennes dotter ~8 år skuttar runt i väntrummet, knackar på akvariet och plockar med tidningar. Men när hon börjar klättra på stolarna får mamman nog.
Mamman: Nej nu får du sluta använda armen! Om de ser att du inte har ont längre får vi ju inte träffa doktorn!
Dottern ser skamsen ut och släpper genast ner ena armen raklång längs sidan.


12 April 201211 April 2012


image description

Har bara vart hemma i snart två timmar och de är redan tomt.
Fina Rambo har de fint i kissehimlen 

10 April 2012

Har funderat mycket på hur jag ska bygga på min tatuering i juni och de lutar mot att sätta en blomma upp över den jag har och en nedanför. Så den över hamnar nästintill uppe på axeln ;D tror de blir mycket bättre än att bara "bygga" nedåt :)

Håller på att få damp på Telia för internetet krånglar just nu…

Nä nu slänger jag upp lite bilder jag tagit med mobilen på sistone ;D

 

 


10 April 2012

Systembolaget, Täby

Kille ~20 år står i kön för att betala, tjej ~20 sitter i kassan.
Tjej: Legitimation, tack!
Kille: Visst. Vi har ju bara gått i samma klass i 3 år…
Pinsam tystnad, varpå killen betalar och snabbt försvinner därifrån.


10 April 2012

Kom på att jag inte visat er hur min trapp blev ;D så jag slänger upp en före och efter bild nu :))

 

image description


3 April 2012

De här är fan en bra dag! Jobbade till 2 sen blev de Big Brother avsnittet ifrån igår och även fönsterputsning :) har även hunnit tvätta två maskiner tvätt :D Produktiv dag juu :D 

Börjar bli sjukt taggad på att fixa körkortet också, hoppas bara allt går som de ska så blir jag nöjd :D ska nog ta och börja läsa i boken redan nu så ja kan börja plugga in allt :) 

nu blir de lunch!


3 April 2012

Elgiganten, Borlänge

Butiksbiträdet ~30 (säger samtidigt som hon lämnar över kvittot till kunden, en man ~60): Så, där. Då hämtar du dina varor i varuutlämningen. Den ligger om hörnet till vänster när du kommer ut ur butiken.
Mannen: Jaha? Till vänster alltså?
Butiksbiträdet (glatt): Ja, om du inte hittar så har vi GPS:er också.